Siri, verwijder mijn make-up aub Met Renske

Siri, verwijder mijn make-up a.u.b.

Ons leven gaat vaak op de automatische piloot. We zijn tegenwoordig voorzien van de meest technische snufjes die ons leven proberen makkelijker te maken. Hoe makkelijk zou het zijn als we konden vragen: “Siri, verwijder mijn make-up a.u.b. Onze gezichtsverzorging moeten we toch echt zelf bijhouden en dat is iets dat er vaak een beetje bij inschiet.

Een gezonde huid is een kostbaar bezit. Elke huid is uniek, onvervangbaar en vertelt haar eigen verhaal. Daarom vind ik het enorm belangrijk om elke huid op individuele wijze te bekijken en te behandelen. Een gezonde huid is niet vanzelfsprekend. En ik zal je uit je droom halen, ik heb helaas nog steeds geen magische handen. Een schoonheidsbehandeling alleen is vaak niet genoeg. Optimale huidverzorging is onmogelijk wanneer je huid in slechte conditie verkeerd. Daarom wil ik graag een samenwerking met je aangaan. Een gezonde stralende huid creëer je door de huid op de juiste wijze te reinigen, te herstellen en te verzorgen.

Samenwerken met Renske

Om het ultieme resultaat uit de schoonheidsbehandeling te halen en om zo lang mogelijk van de behandeling te kunnen blijven genieten, komt nu misschien wel het belangrijkste gedeelte: het gedeelte samenwerken. Om echt baat te hebben bij de schoonheidsbehandelingen zul je tussen de behandelingen door zelf ook aan de slag moeten gaan. De basis is twee keer per dag je gezicht reinigen en vervolgens verzorgen met een dag/nachtcrème. Altijd en elke dag! Een reiniging met enkel water is geen reiniging. Water verfrist de huid wel, maar maakt de huid niet optimaal schoon. Reinigen met een douchegel is NOT DONE, geloof me je irriteert en droogt de huid verschrikkelijk uit. Alleen een crème gebruiken zonder reiniging heeft geen zin. Zonder te reinigen blijft er een laagje achter op de huid, waar de crème niet doorheen gaat. Het heeft dus weinig zin en is ook nog eens sonde van je producten. Daarnaast is een body crème géén gezichtscrème, prima voor je lichaam maar veel te vet voor de huid in je gezicht.

Sommige zullen nu denken; ja Rens logisch!? Maar nee vaak is dit niet logisch en worden er nog heel veel ‘fouten` gemaakt in gezichtsverzorging. natuurlijk, doe waar je je goed bij voelt, ik verplicht niemand iets, maar we doen onze huid soms zoveel kwaad terwijl het eigenlijk zo simpel kan zijn.

Zo haal jij het beste uit jouw schoonheidsbehandeling

Wist je dat je 70% van de huidverbetering bereikt door thuis de juiste producten te gebruiken en 30% door een schoonheidsbehandeling? Het beste resultaat bereik je dus door thuis de verzorging met dezelfde producten voort te zetten en ongeveer om de 6 weken een schoonheidsbehandeling te ondergaan. Met zo’n 3 a 4 producten kun je dus zelf een resultaat van 70% bewerkstelligen. Uiteraard geef ik je ook informatie en advies om je huid zo goed mogelijk te verzorgen tot een eventuele volgende schoonheidsbehandeling.

Tijdens de behandeling en mijn advies voor thuisgebruik maken wij gebruik van de producten van het Nederlandse cosmetica merk Extenso Skincare. De huidverzorgingslijn van Extenso biedt voor iedere leeftijd en ieder huidtype hoogwaardige huidverzorgingsproducten en zijn alleen verkrijgbaar bij professionele schoonheidsspecialistes en schoonheidssalons. Puur, effectief, overzichtelijk en betaalbaar zijn de pijlers van dit merk. Extenso werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde werkstoffen zonder overbodige toevoegingen. Extenso Skincare houd de huid, gezond, fit en stralend. Hierbij een kleine greep van een aantal producten voor de reiniging van je huid en de verzorgende crèmes…

Extenso – Eye make-up remover – voor alle huidtype

Deze remover is speciaal geschikt voor de gevoelige huid rondom de ogen en de lippen. Eye Make-up Remover verwijderd op effectieve wijze make-up zonder de huid extra te belasten en is tevens geschikt voor lenzendragers.

Extenso – Soft cleansing milk – voor alle huidtype

Deze milde cleansing milk is rijk aan hydraterende en verzachtende bestanddelen die de huid optimaal reinigen zonder uit te drogen.

Extenso – Foaming cleansing gel – voor een gecombineerde tot vette huid

De zeepvrije formule lost op effectieve wijze onzuiverheden, vuil en make-up op zonder de huid uit te drogen. Na vermenging met water wordt deze gel en heerlijk reinigende mousse die de huid grondig reinigt. De huid voelt fris, soepel en  heerlijk zacht aan. Deze gel is bijzonder geschikt voor gebruik tijdens het douchen.

Extenso – Intense soft lotion – voor alle huidtype

Deze milde lotion ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en de zuurgraad en gebruik je na de reiniging. Extenso Intense Soft Lotion bevat natuurlijke werkstoffen die de huid kalmeren en verzachten en is daarom uitermate geschikt is voor alle huidtypen.
Na de reiniging met de milk/gel en de lotion is de huid klaar voor de actieve werkstoffen in de Extenso gezichtsverzorgingsproducten.


Extenso crèmes zijn 24u crèmes waardoor je ze zowel als dagcrème en als nachtcrème kunt gebruiken. Hoe ideaal is dat?!

Extenso – Intense skin moisturiser – voor alle huidtype

Deze sterk vocht-regulerende dag– en nachtverzorging is rijk aan hoogwaardige werkstoffen. De crème ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Houd het vocht in je huid op peil en laat je huid er gezond en stralend uitzien.

Exteno - Rich Revitaliser - bestseller

Extenso – Rich revitaliser – voor de rijpere/droge huid

De anti-aging crème van Extenso bevat hoogwaardige werkstoffen die de huid voeden en beschermen. De crème die de huid elastisch houd, de weefselspanning verbeterd en het bevordert de celstofwisseling. Deze crème laat je huid er fris, vitaal en stralend uitzien en trekt snel in. De bestseller van met Renske.

Extenso – Ultra rich revitaliser – voor de rijpere veeleisende huid

Vraagt je huid net iets meer dan is er nog de Ultra rich revitaliser. Een rijke anti-aging crème met hoogwaardige werkstoffen die de gevolgen van het ouder worden vertragen. De celstofwisseling wordt bevorderd en de huid gevoed en beschermd tegen vrije radicalen. Houdt de huid fris en jeugdig.

Naast deze producten zijn er natuurlijk nog veel meer producten om je huid te verzorgen zoals scrubs, maskertjes en serums. Wil je graag advies? Geef het even aan en dan kijken we samen tijdens de behandeling naar de producten die het beste geschikt zijn voor jouw huid. Behandeling inplannen of vragen? Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.

Liefs Renske

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *