Kerst met Renske - blog

Lekker eten, meebléren met Mariah Carey en plannen voor 2019, dit is kerst met Renske

Kerst, sommige houden er van en sommige kunnen niet wachten tot het weer voorbij is. Ik behoor tot de eerste groep. Ik HOU van kerst. Terwijl ik dit typ staat ook Sky Radio aan met kerstliedjes. Oh Rens ben jij er echt zo een? JA, lekker meebléren met Mariah Carey maar het meest geniet ik nog van die hele oude kerstliedjes gezongen door bijvoorbeeld Frank Sinatra. Lekker kneuterig met de kaarsjes aan, het huis versiert, overal lichtjes, fijne tijd met familie en vrienden en lekker eten. Ik ben echt een kerstmens en ik geniet er volop van. Kerstavond gaan wij uit eten met vrienden en 1e en 2e kerstdag zijn we samen met onze familie en gaan we lekker koken en genieten.

Deze periode, wanneer het einde van het jaar weer in zicht is is voor mij een periode van terugblikken. 2018 was een intens jaar kan ik wel zeggen. Vooral veel geleerd over mezelf en over wat ik wil. Zoals ik in een eerdere blog al zei, soms is het goed om even pauze te nemen en te kijken wat je nu echt wil. Geef je grenzen aan en geniet. 2018 is weer bijna voorbij en we gaan weer vol goede moed het nieuwe jaar in. Ik heb er helemaal zin in, veel leuke dingen op de planning staan dus laat 2019 maar komen.

Nieuwe plannen in 2019

Ik hoor je denken, wat voor nieuwe dingen staan er op de planning dan? Januari begint gelijk goed met een training voor een Japanse facelift massage. Tijdens deze massage worden verschillende technieken gebruikt zoals; gezichtsreflexologie, acupunctuur pressure punten op meerdere meridianen en lymfe/ reflexzone massage in het gezicht. Erg veel zin om deze traditionele Japanse massage te gaan leren en in de praktijk te gaan brengen, de resultaten zijn veelbelovend. Daarnaast ga ik voor een paar uur in de week ook compleet iets anders doen, een droom die uitkomt. Ik ga vanaf Januari op de dinsdagmiddag/avond lessen meedraaien bij Family Fit Health Center om ze hopelijk na een tijdje over te kunnen nemen en dansjuffrouw te zijn. Dansen is altijd een hele grote passie geweest dus daarom is dit super bijzonder voor mij.

Ondernemer van de maand

En uiteraard ga ik nog meer energie steken in met Renske. Leuke acties maken, blogs schrijven en blijven vernieuwen. En dit alles werkt wel heel motiverend als je wordt gekozen tot ondernemer van de maand November maar daarover binnenkort meer.

Hoe was jouw 2018? En kijk je al uit naar gebeurtenissen in 2019?

Zoals ik al zei laat 2019 maar komen, ik heb er zin in! Ik wil jullie heel erg bedanken voor het vertrouwen in mij dit jaar, voor alle leuke behandelingen en voor het lezen van mijn blogs. Ik hoop dat ik er in 2019 nog meer kan gaan schrijven. En dan nog even over die leukerd hierboven op de foto. Zonder hem waren er geen blogs sterker nog, niet eens een website. Want een blog schrijven lukt me prima maar online zetten ho maar! Hij is een grote steun, hulp en motiverende kracht achter met Renske en daar ben ik hem heel dankbaar voor!

Wij wensen u hele fijne kerstdagen en een geweldig mooi 2019!

Heel veel liefs,
Renske & Matthijs

3 Comments

 • Lenie. Posted december 22, 2018 7:36 pm

  Renske, niet voor niets was je ondernemer van de maand november! Een teken dat je klanten super over je tevreden zijn en dat kan ook niet anders met zoveel inzet en zoveel liefde voor je werk. Je bent een mooi mens van binnen en van buiten en dat breng je over door anderen ook weer uiterlijk te laten stralen , wat ook zich weer weerspiegelt in het innerlijk van je klanten. Blijf zo doorgaan, blijf in jezelf geloven en dans er stralend op los, want ook daarin heb je heel wat te geven. En wat fijn dat Matthijs je steun en toeverlaat is. Prachtig stel zijn jullie.
  Ik wens voor 2019, dat al je wensen mogen uitkomen❣
  Liefs tante Lenie.

 • Je tantie Posted december 22, 2018 7:56 pm

  Mooi geschreven keejke😘😘😘

 • Karin Daems Posted december 23, 2018 1:06 pm

  Super om te lezen! Ga vooral zo door Renske!! Op naar nog vele heerlijke momenten van jouw kwaliteiten! 😘🥂

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *