Lash lift

Zeg maar dag tegen je wimperkrultang

Lash Lift behandeling – met Renske

Lash Lift is een nieuwe behandeling bij Met Renske waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Je kunt lash-lifting het beste vergelijken met een soort permanentje voor je wimpers. Het is dé manier om je natuurlijke wimpers langer en voller te maken, zonder wimper-extensions of valse wimpers te gebruiken. Tijdens deze behandeling worden je eigen wimpers tegen een zachte siliconen pad met bolling aan gelift. Na het aanbrengen van een speciale permanent vloeistof en neutralizer blijven de wimpers in de gewenste lift-positie staan.

Voor het beste resultaat en een nog intensere blik worden de wimperhaartjes zwart geverfd. Met als resultaat lange, volle en perfect gekrulde wimpers. Zeg maar dag tegen je wimper-extensions, wimperkruller en zelfs je mascara. Met een Lash Lift behandeling heb je ongeveer 6 weken perfect gekrulde wimpers, daarna zal de krul weer wat uit de wimpers zakken. Lash Lifting is niet schadelijk voor je eigen wimpers, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld wimper-extensions. Je wimpers worden zelfs gevoed terwijl ze worden gelift, dat komt door de ingrediënten collageen en cysteïne. Daardoor kun je de behandeling na 11 weken gewoon weer opnieuw ondergaan.

Een afspraak maken voor een Lash Lift behandeling?

Een mooie, intense en open blik met uw eigen natuurlijke wimpers? Boek dan snel je afspraak bij Met Renske door het contactformulier in te vullen, een mailtje te sturen naar info@metrenske.nl of te bellen naar: 0627539863. De kosten voor deze behandeling vind je in onze tarievenlijst.

Voordelen van een Lash Lift behandeling:

– Niet schadelijk voor je wimpers
– 6 weken lang resultaat
– Perfect gekrulde en gekleurde wimpers
– Natuurlijke wimpers lijken langer en krijgen meer volume
– Maakt mascara, wimper-extensions en een wimperkruller overbodig

Na een Lash Lift behandeling:

– Hou 24 uur na de behandeling je wimpers vrij van water, make up en reinigingsproducten.

Een Lash Lift behandeling wordt afgeraden als u:

– Zwanger bent of kort na de zwangerschap
– Zware medicatie slikt
– Het afgelopen jaar chemo hebt ondergaan
– Ontstoken ogen hebt
– Eczeem rondom je ogen hebt
– Zwaar beschadigde wimpers hebt bijvoorbeeld na het verwijderen van wimper-extensions.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een Lash Lift behandeling?

Deze behandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. Deze behandeling bestaat o.a. uit het aanbrengen van het siliconen pad, een permanent vloeistof, een neutralizer en het verven van de wimpers.

Hoe lang heb ik plezier van een Lash Lift behandeling?

Met een Lash Lift behandeling heb je ongeveer 6 weken perfect gekrulde wimpers. Let op: het is belangrijk om je ogen te reinigen met een olievrij reinigingsproduct, anders kan het effect sneller verdwijnen. Deze unieke formule geeft je een open look en maakt mascara overbodig. Na 11 weken kun je de behandeling verantwoord weer opnieuw ondergaan.

Is een Lash Lift behandeling schadelijk voor mijn wimpers?

Lash Lifting is niet schadelijk voor je wimpers. Integendeel zelfs, deze unieke formule verzorgt je wimpers en is geschikt voor zelfs de fijnste wimpers. Dankzij de ingrediënten collageen en cysteïne worden de wimpers gevoed terwijl ze worden gelift.

Is Lash Lifting iets voor mij?

Lash Lifting is in principe voor iedereen toegankelijk. Er is toch niets zo handig als elke ochtend opstaan met perfect gekrulde en gekleurde wimpers. Desondanks zijn er een paar situaties waarbij wij deze behandeling afraden:

– Zwanger bent of kort na de zwangerschap
– Zware medicatie slikt
– Het afgelopen jaar chemo hebt ondergaan
– Ontstoken ogen hebt
– Eczeem rondom je ogen hebt
– Zwaar beschadigde wimpers hebt bijvoorbeeld na het verwijderen van wimper-extensions.

Meer informatie of een afspraak maken?