Meer over mij - Met Renske - Blog

Leuk allemaal een schoonheidsspecialiste aan huis, je hoeft nergens aan te denken en kunt lekker in je trainingspakkie thuis blijven. Maar wie haal je nu in huis? Ik kan me zo voorstellen dat je je dat toch afvraagt. Het is toch jou huis, hoe schoon en rommelig het soms ook is, het is jouw veilige plek en daar komt dan ineens iemand die je niet kent. Nou ten eerste, geen paniek als het rommelig is (hoor ik zo vaak en valt altijd reuze mee). Geloof me hoe netjes en hygiënisch ik ben op mezelf en in me werk, mijn slaapkamer ziet eruit alsof orkaan Irma er doorheen is geraasd. Ik ben wel de laatste die zich daar druk over maakt, als ik maar goed mijn werk kan uitvoeren.

Nou goed, wie ben ik naast mijn orkaan Irma slaapkamer. Ik ben Renske van Noije, geboren op 6 februari 1992 en opgegroeid in Kaatsheuvel. Mijn vriend, familie en vrienden zijn heel belangrijk in mijn leven. Oh en eten. In mijn vrije tijd besteed ik daar veel tijd aan, lekker borrelen en eten met vrienden, winkelen maar ook zeker lekker thuis zijn en met een kop thee op de bank, I love Netflix. Verder ga ik graag een weekendje weg en zit ik sinds kort bij een carnavalsvereniging, de Gupkes, en dat is altijd een groot feest! Verder klets ik ook heel graag. Als ik na een druk weekend weer thuis kom bij mijn ouders zegt mama altijd; ze is er weer hoor, het ratelt weer. Gelukkig weet ik tijdens de behandeling ook wel wanneer ik mijn mond moet houden hoor.

Wilde ik altijd al schoonheidsspecialiste worden? Nee eerlijk gezegd niet. Na mijn vmbo wilde ik eigenlijk graag naar de dansacademie. Maar omdat ik daarvoor havo of mbo nodig had viel dit al snel af. Toen viel mijn oog op de opleiding schoonheidsspecialiste en toen ik daar door het gebouw liep wist ik het gelijk, dit ga ik doen! En eenmaal bezig met de opleiding was ik de dansacademie al snel vergeten. Na een aantal stages was ik er al wel snel achter dat ik graag mijn eigen ding wilde doen. Zelf bepalen hoe ik mijn behandelingen samen stel, met welke producten en werken na mijn eigen visie. Zo zat ik dus op 25 oktober 2012 als 20 jarige snotpin bij de KvK om mijn eigen bedrijfje in te schrijven. Si Beau ging van start! En nu zijn we alweer 5 jaar verder, met niks begonnen en nu een groeiend en bloeiend bedrijf. En vanaf 1 januari gaan we verder onder de naam met Renske en vanuit daar gaan we weer verder bouwen.

Veel liefs Renske.

Wil jij meer weten over mij of over Met Renske? Twijfel niet en stel je vraag gerust onder dit bericht of via het contactformulier. Wil jij op de hoogte blijven van mijn nieuwe blogs? Like dan onze Facebookpagina!

2 Comments

  • Gerdie Posted maart 15, 2018 10:08 am

    Leuk geschreven nichie! Succes met je blog…ziet er goed uit xxx

  • Lenie Posted maart 15, 2018 9:19 pm

    Wat gezellig Renske, leuk om te lezen. Toppie!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *