Over ons

Over ons

Welkom bij Met Renske..

Leuk dat je de pagina van ‘met Renske’ bezoekt. Ik ben Renske van Noije en ben afkomstig uit Kaatsheuvel. Na het doorlopen van een 4-jarige voltijds opleiding ben ik in 2012 afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste aan het ROC Eindhoven. Het is altijd mijn droom geweest om een eigen salon te beginnen en deze droom is werkelijkheid geworden. Na mijn opleiding ben ik gelijk aan de slag gegaan en als schoonheidsspecialiste voor mezelf begonnen. Ik ben gestart onder de naam Si Beau, uw schoonheidsspecialiste aan huis. Na 5 jaar groeien en opbloeien tot een mooi bedrijf wilde ik een frisse, nieuwe stap maken. Dat is ‘met Renske’ geworden.

Dit vak is een wisselwerking tussen u en mij

Alles over

Met Renske

Waarom Met Renske?

Ik heb gekozen voor de naam met Renske omdat ik vind dat dit vak een wisselwerking is tussen u en mij. Samen zorgen we voor dat ontspannen momentje, een stralende huid en huidverbetering. U geeft zich over aan mij en ik geef alles wat ik heb aan kennis aan u.

Gezichtsverzorging aan huis

De naam zegt het al, aan huis, inderdaad ik kom naar u toe. Ik heb een speciale stoel, handdoeken, harsapparaat en alle verdere benodigde producten bij. Geen stress om op tijd bij uw afspraak te komen, maar de rust om te genieten.

Een schoonheidsspecialiste met vakkennis

Zoals ik al zei geef ik alles wat ik heb aan kennis aan u, zodat we samen uw huid in topconditie krijgen. Naast mijn diploma tot allround schoonheidsspecialiste heb ik de afgelopen jaren kennis op gedaan door verschillende cursussen te volgen. Zo volg ik regelmatig cursussen bij mijn merk Extenso en heb ik 2017 de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialistes gevolgd en mijn certificaten daarvoor behaald.

Daarnaast lees ik graag allerlei vakbladen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vak en ben ik erg geïnteresseerd in het vak ondernemen. Ook daar volg ik graag cursussen en masterclasses voor om mezelf scherp en up to date te houden.

Voordelen van Met Renske
  • Ervaren en een gediplomeerde schoonheidsspecialiste
  • Volledig ontspannen in uw eigen vertrouwde omgeving
  • Complete gezichtsbehandeling en/of manicure
  • Ideaal wanneer u gebonden bent aan huis
  • Professionele gezichtsverzorgingsproducten en apparatuur
  • Geen stress om op tijd te komen, maar de rust om te genieten!
  • Schoonheidsbehandelingen aan huis in Kaatsheuvel, Loon op Zand, de Moer, Sprang-Capelle en Waalwijk.

Meer informatie of een afspraak maken?