Over ons

Over ons

Welkom bij Met Renske..

Leuk dat je de pagina van Met Renske bezoekt. Mijn naam is Renske van Noije en ben geboren en getogen in Kaatsheuvel. Na een 4-jarige voltijds opleiding aan het ROC in Eindhoven ben ik in 2012 afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste.

Vanaf het eerste moment was het mijn droom om iets voor mezelf beginnen. Deze droom ben ik direct na het behalen van mijn diploma gaan realiseren. Als 20-jarige “snotpin” schreef ik mezelf in bij de KvK. De eerste stap als eigen ondernemer was daarmee gezet. Een ruimte voor een fysieke schoonheidssalon was er helaas nog niet, dus was ik genoodzaakt om iets anders te verzinnen. Zo werd Si Beau – uw schoonheidsspecialiste aan huis geboren.

Met mijn speciale behandelstoel en koffer vol met professionele gezichtsverzorgingsproducten ging ik naar mijn klanten toe. En dat bleek een succes. Na het 5-jarig jubileum wilde ik mezelf nog meer en beter kunnen laten zien met een naam die dichter bij mezelf stond. Daarom werd op 1 januari 2018 Si Beau omgedoopt tot de huidige naam Met Renske – gezichtsverzorging aan huis.

Ik heb natuurlijk een enorme passie voor mijn vak, maar ook voor het bourgondische leven, mijn familie, vrienden en reizen maken. Wanneer je meer te weten wil komen over de ins en outs over Met Renske, kun je altijd een kijkje nemen onder het kopje nieuws.

Dit vak is een wisselwerking tussen u en mij

Alles over

Met Renske

Waarom Met Renske?

Ik heb gekozen voor de naam met Renske omdat ik vind dat dit vak een wisselwerking is tussen u en mij. Samen zorgen we voor dat ontspannen momentje, een stralende huid en huidverbetering. U geeft zich over aan mij en ik geef alles wat ik heb aan kennis aan u.

Gezichtsverzorging aan huis

De naam zegt het al, aan huis, inderdaad ik kom naar u toe. Ik heb een speciale stoel, handdoeken, harsapparaat en alle verdere benodigde producten bij. Geen stress om op tijd bij uw afspraak te komen, maar de rust om te genieten.

Een schoonheidsspecialiste met vakkennis

Zoals ik al zei geef ik alles wat ik heb aan kennis aan u, zodat we samen uw huid in topconditie krijgen. Naast mijn diploma tot allround schoonheidsspecialiste heb ik de afgelopen jaren kennis op gedaan door verschillende cursussen te volgen. Zo volg ik regelmatig cursussen bij mijn merk Extenso en heb ik 2017 de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialistes gevolgd en mijn certificaten daarvoor behaald.

Daarnaast lees ik graag allerlei vakbladen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vak en ben ik erg geïnteresseerd in het vak ondernemen. Ook daar volg ik graag cursussen en masterclasses voor om mezelf scherp en up to date te houden.

Voordelen van Met Renske
  • Ervaren en een gediplomeerde schoonheidsspecialiste
  • Volledig ontspannen in uw eigen vertrouwde omgeving
  • Complete gezichtsbehandeling en/of manicure
  • Ideaal wanneer u gebonden bent aan huis
  • Professionele gezichtsverzorgingsproducten en apparatuur
  • Geen stress om op tijd te komen, maar de rust om te genieten!
  • Schoonheidsbehandelingen aan huis in Kaatsheuvel, Loon op Zand, de Moer, Sprang-Capelle en Waalwijk.

Meer informatie of een afspraak maken?