Schoonheidsbon - Met Renske - blog

Geef een schoonheidsbehandeling cadeau

Met een cadeaubon van Met Renske geeft u een heerlijke schoonheidsbehandeling cadeau aan een vriend(in), familielid of collega. De cadeaubonnen van Met Renske zijn een erg leuk en origineel cadeau. Zo kunt u een schoonheidsbehandeling of schoonheidsbon bijvoorbeeld geven als verjaardagscadeau, als Moederdag geschenk , Sinterklaas- of kerstcadeau of als bedankje. Een ideaal geschenk voor vele gelegenheden, gedurende het hele jaar!

Verwen uw dierbaren met een schoonheidsbon

Met een cadeaubon van Met Renske laat u uw dierbaren echt verwennen. Wat dacht u van een uitgebreide gezichtsverzorging, waarbij het gezicht volledig wordt gereinigd, onzuiverheden worden verwijderd, de wenkbrauwen netjes worden geëpileerd, een gezichtsmasker en een heerlijke gezichtsmassage. Klinkt niet slecht toch? Een schoonheidsbehandeling cadeau geven is een perfect cadeau om iemand eens volledig te laten ontspannen! Bestel dus nu een cadeaubon van Met Renske.

Voordelen van schoonheidsspecialiste Met Renske

Bij Met Renske kunt u thuis genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling. Met Renske komt naar toe compleet met een speciale behandelstoel, handdoeken, harsapparaat en alle verdere benodigde producten. Geen stress om op tijd bij uw afspraak te komen maar de volledige rust om te genieten. De schoonheidsbonnen zijn in te vullen naar elk gewenst bedrag of naar elke gewenste behandeling. De schoonheidsbon wordt uiteraard leuk voor u ingepakt. Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

Klik hier om direct een cadeaubon aan te vragen

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *