Schoonheidsspecialiste kaatsheuvel
Schoonheidsspecialiste in Kaatsheuvel

Met Renske

Lijkt het u heerlijk om uw gezicht professioneel te laten verzorgen door een gediplomeerde schoonheidsspecialiste? Genieten van een schoonheidsbehandeling in uw eigen vertrouwde omgeving, op het moment dat voor u het beste uitkomt? Dan bent u bij Met Renske – schoonheidsspecialiste aan huis aan het juiste adres. Ik geef schoonheidsbehandelingen aan huis in Kaatsheuvel, Loon op Zand, de Moer, Sprang-Capelle en Waalwijk.
Renske van Noije - Uw schoonheidsspecialiste
Renske van Noije
Schoonheidsspecialiste
Bij u aan huis in Kaatsheuvel

Ambulante schoonheidsspecialiste

Ik kom bij u aan huis voor een complete gezichtsbehandeling en/of manicure. Ideaal voor als u minder mobiel bent, of wanneer u om andere redenen gebonden bent aan huis door bijvoorbeeld de zorg voor de kinderen. Ik beschik over een comfortabele behandelstoel en een breed assortiment aan verzorgingsproducten die nodig zijn om u een heerlijk ontspannende schoonheidsbehandeling naar wens te geven in uw eigen vertrouwde omgeving. Ik verzorg en verwen uw huid optimaal met de professionele verzorgingsproducten van Extenso Skincare. Onzuiverheden worden verwijderd en uw huid zal weer stralen na een heerlijke gezichtsmassage. Natuurlijk geef ik u ook tips om uw huid zo goed mogelijk te verzorgen tot een eventuele volgende behandeling.

Een schoonheidsbehandeling van Met Renske?

  • Ervaren en een gediplomeerde schoonheidsspecialiste
  • Volledig ontspannen in uw eigen vertrouwde omgeving
  • Complete gezichtsbehandeling en/of manicure
  • Ideaal wanneer u gebonden bent aan huis
  • Professionele gezichtsverzorgingsproducten
  • Geen stress om op tijd te komen, maar de rust om te genieten!

Wist u dat Met Renske inmiddels al meer dan 5 jaar elke dag mensen van diverse schoonheidsbehandelingen voorziet?

Schoonheidsbehandelingen

in Kaatsheuvel

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen – waarbij u een ruime keuze kunt maken in ons aanbod. Van een kleinere behandeling waar reiniging centraal staat tot een grote behandeling waarbij uw huid een intense verzorging ondergaat.

Epileren en harsen

Epileren en harsen – hierbij verlos ik u van ongewenste haargroei op zowel uw lichaam als uw gezicht. Het grootste voordeel van harsen in vergelijking met andere ontharingsmethodes is, dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen. Wist u dat hoe vaker u harst, hoe langer de haargroei weg blijft?

Manicure behandeling

Manicure behandeling – hierbij verzorgen wij uw handen en nagels met de topproducten van CND Spa.

Een afspraak maken bij uw

schoonheidsspecialiste

Wat leuk dat u gebruik wilt maken van een schoonheidsbehandeling aan huis van Met Renske! Leest u voordat u een afspraak maakt onze prijslijst even door? Dan komt u niet voor verassingen te staan. Een afspraak maken doe je gemakkelijk door onderstaand contactformulier in te vullen, te bellen naar 0627539863 of een mailtje te sturen naar info@metrenske.nl.