Schoonheidsspecialiste in Loon op Zand

Met Renske

Wil jij je huid professioneel laten behandelen door een gediplomeerd schoonheidsspecialiste? Dan bent u bij Met Renske – Gezichtsverzorging aan huis aan het juiste adres! Wij begrijpen als geen ander dat een gezonde huid een kostbaar bezit is. Ook uw huid verdient het om op verantwoorde wijze verzorgt te worden. Na het doorlopen van de 4 jarige voltijdsopleiding voor schoonheidsspecialistes geef ik inmiddels al meer dan 5 jaar schoonheidsbehandelingen aan huis, zo ook bij u in Loon op Zand. Naast gezichtsbehandelingen kunt u ook bij ons terecht voor hars- en manicurebehandelingen.
Renske van Noije - Uw schoonheidsspecialiste
Renske van Noije
Schoonheidsspecialiste
Huidverbetering met de schoonheidsspecialiste

In Loon op Zand

Elke huid is uniek en vertelt haar eigen verhaal. Daarom vind ik het belangrijk om elke huid op individuele wijze te behandelen. Zichtbare en duurzame huidverbetering zijn de pijlers waar wij ons op richten tijdens de schoonheidsbehandelingen. Huidverbetering is vrijwel onmogelijk wanneer je huid in een slechte conditie verkeerd. Daarom is het noodzakelijk om samen aan de slag te gaan. Een gezonde, stralende huid creëer je door je huid op de juiste manier te herstellen en verzorgen. Uiteraard nemen wij dit mee in de schoonheidsbehandeling. Het beste resultaat bereikt u door thuis de verzorging met dezelfde producten voort te zetten en om de 6 à 8 weken een schoonheidsbehandeling te ondergaan. Natuurlijk geef ik u tips om uw huid zo goed mogelijk te verzorgen tot een eventuele volgende behandeling. Wilt u samen Met Renske werken aan het herstellen, verzorgen en verbeteren van uw huid?

De voordelen van Met Renske:

  • Ervaren en een gediplomeerde schoonheidsspecialiste
  • Volledig ontspannen in uw eigen vertrouwde omgeving
  • Complete gezichtsbehandeling en/of manicure
  • Ideaal wanneer u gebonden bent aan huis
  • Professionele gezichtsverzorgingsproducten
  • Geen stress om op tijd te komen, maar de rust om te genieten!

Wist u dat Met Renske inmiddels al meer dan 5 jaar elke dag mensen van diverse schoonheidsbehandelingen voorziet?

Kennismaken met uw schoonheidsspecialiste in Loon op Zand

Bent u nog niet bekend met Met Renske – gezichtsverzorging aan huis en bent u benieuwd hoe alles in elkaar steekt? Dat vinden wij heel begrijpelijk. Daarom hebben wij speciaal voor nieuwe klanten een kennismaak-behandeling samengesteld. Tijdens deze behandeling leert u mij, de producten en mijn werkwijze kennen. U kunt eenmalig gebruik maken van deze behandeling tegen een gereduceerd tarief. Na deze kennismaak-behandeling kunt u kiezen voor een eventuele nieuwe afspraak met een van de uitgebreidere schoonheidsbehandelingen.

Schoonheidsbehandelingen

In Loon op Zand

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen – waarbij u een ruime keuze kunt maken in ons aanbod. Van een kleinere behandeling waar reiniging centraal staat tot een grote behandeling waarbij uw huid een intense verzorging ondergaat.

Epileren en harsen

Epileren en harsen – hierbij verlos ik u van ongewenste haargroei op zowel uw lichaam als uw gezicht. Het grootste voordeel van harsen in vergelijking met andere ontharingsmethodes is, dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen. Wist u dat hoe vaker u harst, hoe langer de haargroei weg blijft?

Manicure behandeling

Manicure behandeling – hierbij verzorgen wij uw handen en nagels met de topproducten van CND Spa.

Een afspraak maken bij uw schoonheidsspecialsite

In Loon op Zand

Wat leuk dat u gebruik wilt maken van een schoonheidsbehandeling aan huis van Met Renske in Loon op Zand! Leest u voordat u een afspraak maakt onze prijslijst even door? Dan komt u niet voor verassingen te staan. Een afspraak maken doe je gemakkelijk door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0627539863 of een mailtje te sturen naar info@metrenske.nl.