Schoonheidsspecialiste in Waalwijk

Met Renske

Een gezonde huid is een kostbaar bezit en mag je koesteren. Om je huid in topconditie te krijgen en te behouden is consequente en goede gezichtsverzorging erg belangrijk. Met Renske is een professionele en gediplomeerde schoonheidsspecialiste. Bovendien geef ik de schoonheidsbehandelingen aan huis, in uw eigen vertrouwde omgeving.
Renske van Noije - Uw schoonheidsspecialiste
Renske van Noije
Schoonheidsspecialiste

Huidverbetering Met Renske in Waalwijk

Elke huid is uniek en dient op individuele wijze behandeld te worden. Schoonheidsspecialiste Met Renske richt zich op zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen, ook bij een normale huid. Een schoonheidsbehandeling bij Met Renske is erop gericht uw huid structureel te verzorgen, verbeteren en mooier te maken.

Je huid heeft van zichzelf een groot herstellend en genezend vermogen. Huidverbetering kun je vergeten wanneer je huid in slechte conditie verkeerd. Een gezonde, stralende huid creëer je dus door je huid op de juiste manier te laten herstellen en verzorgen. Uiteraard streef ik naar het beste resultaat om uw huid te herstellen, te verbeteren en in goede conditie te behouden. Daarom ga ik graag met u de samenwerking aan om dit te realiseren.

Voor het behalen van een optimaal resultaat is het belangrijk om naast de schoonheidsbehandelingen, thuis ook gebruik te maken van de juiste producten. Natuurlijk geef ik u tips om uw huid zo goed mogelijk te verzorgen tot een eventuele volgende behandeling. Wilt u samen Met Renske werken aan het herstellen, verzorgen en verbeteren van uw huid?

Voordelen van Met Renske:

  • Ervaren en een gediplomeerde schoonheidsspecialiste
  • Volledig ontspannen in uw eigen vertrouwde omgeving
  • Complete gezichtsbehandeling en/of manicure
  • Ideaal wanneer u gebonden bent aan huis
  • Professionele gezichtsverzorgingsproducten
  • Geen stress om op tijd te komen, maar de rust om te genieten!

Wist u dat Met Renske inmiddels al meer dan 5 jaar elke dag mensen van diverse schoonheidsbehandelingen voorziet?

Schoonheidsbehandelingen

in Waalwijk

“Laat de schoonheidsspecialiste maar naar mij toe komen!” Bent u minder mobiel, of om een andere reden gebonden aan huis? Komt het er steeds maar niet van om een schoonheidssalon te bezoeken? Met Renske is uw schoonheidssalon aan huis! Ik kom bij u aan huis voor een complete schoonheidsbehandeling, harsbehandeling en/of manicure. Heerlijk genieten in uw eigen vertrouwde omgeving en de rust om optimaal te genieten. Compleet met comfortabele behandelstoel, professionele producten en alle benodigdheden geef ik schoonheidsbehandelingen aan huis in Kaatsheuvel, Loon op Zand, de Moer, Sprang-Capelle en Waalwijk.

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen – waarbij u een ruime keuze kunt maken in ons aanbod. Van een kleinere behandeling waar reiniging centraal staat tot een grote behandeling waarbij uw huid een intense verzorging ondergaat.

Epileren en harsen

Epileren en harsen – hierbij verlos ik u van ongewenste haargroei op zowel uw lichaam als uw gezicht. Het grootste voordeel van harsen in vergelijking met andere ontharingsmethodes is, dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen. Wist u dat hoe vaker u harst, hoe langer de haargroei weg blijft?

Manicure behandeling

Manicure behandeling – hierbij verzorgen wij uw handen en nagels met de topproducten van CND Spa.

Een afspraak maken bij uw

schoonheidsspecialiste

Wat leuk dat u gebruik wilt maken van een schoonheidsbehandeling aan huis van Met Renske! Leest u voordat u een afspraak maakt onze prijslijst even door? Dan komt u niet voor verassingen te staan. Een afspraak maken doe je gemakkelijk door onderstaand contactformulier in te vullen, te bellen naar 0627539863 of een mailtje te sturen naar info@metrenske.nl.