Even pauze

Hier is hij dan, blog 2. Iets later dan ik gepland had. Soms dender je maar door, als een sneltrein, gewoon doorgaan. Moe? Niet aanstellen, doorgaan! En soms zomaar ineens trekt iets of iemand ineens aan de noodrem en word je eindelijk gestopt. De hoogste tijd om even pauze te houden…

Nou ik was zeg maar niet een NS sprinter maar een Thalys op weg naar Disneyland, vol gas! Alleen kwam ik niet aan in een sprookje maar in de put van vrouw Holle. Soms moet je gewoon even stilstaan bij wat je allemaal aan het doen bent en beseffen dat het misschien even iets rustiger aan moet. Even rustig aan en zorgen dat er weer een beetje balans komt in alles wat je in je dagelijks leven doet.

Burn-outs zijn aan de orde van de dag en dat wilde ik koste wat kost vermijden, ik was er op tijd bij gelukkig. Daarom heeft alles even op pauze gestaan. Na een heerlijke vakantie zit ik weer vol energie en nieuwe ideeën voor met Renske en ik heb er weer helemaal zin in. Maar alsnog geldt, rustig aan en doen wat goed voelt. En misschien geldt dat wel voor ons allemaal…

Ga eens een versnelling terug, kijk waar je echt gelukkig van wordt, waar krijg je energie van? Soms even iets meer aan jezelf denken is niet egoïstisch maar heel gezond. Je hebt nou eenmaal maar een leven en daar moet je alles uithalen en op en top gelukkig in zijn.

Je kan als een dolle met de Thalys naar Disney en daar compleet vermoeid aankomen of lekker met een NS sprintertje en genieten van iedere stop die deze maakt.

Veel liefs Renske

Wil jij meer weten over mij of over Met Renske? Twijfel niet en stel je vraag gerust onder dit bericht of via het contactformulier. Wil jij op de hoogte blijven van mijn nieuwe blogs? Like dan onze Facebookpagina!

1 Comment

  • gerdie koolen Posted augustus 23, 2018 6:56 pm

    mooi geschreven nichie! en je hebt groot gelijk. xxx

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *