Wij werken met

De volgende merken:

Extenso Skincare

Tijdens de gezichtsbehandelingen werk ik met de producten van Extenso. Extenso is een Nederlands cosmetica merk en uitsluitend verkrijgbaar bij professionele schoonheidssalons. Extenso is puur, effectief, overzichtelijk en betaalbaar. De producten van Extenso zijn van hoogwaardige kwaliteit, bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitamine.
De producten bevatten geen overbodige geur/kleur stoffen en parabenen en wordt niet op dieren getest. Extenso helpt de huid gezond, fit en stralend te houden en is geschikt voor elke leeftijd en ieder huidtype.

Beauty Face Intelligent Skin Therapy

Vanaf nu kun je je behandeling helemaal compleet maken door de Intelligent Skin Therapy maskers van Beauty Face toe te voegen. Deze biologische maskers zijn gemaakt van bananenkatoen en gedrenkt in een hoogwaardig basis serum aangevuld met verschillende innovatieve, natuurlijke hulp en werkstoffen en een overheersende werkstof. De grondstoffen voor dit bananenkatoen is in grote hoeveelheden aanwezig op de plantages. De ingrediënten zijn o.a. het bananenblad, de bananenschors en de bananentakken. Het basis materiaal wordt eenvoudig gewonnen en is GOT (Global Organic Textile Standard) goed gekeurd. Voor de Intelligent Skin Therapy maskers gebruiken ze plantaardige en fruit afgeleide geurstoffen en de werkzame ingrediënten zijn zoveel mogelijk van natuurlijke oorsprong (99,6%). Daardoor hebben de maskers een krachtigere werking dan crème en klei maskers. De maskers bevatten dus géén parabenen (conserveringsmiddelen), PEG (synthetische stof), chemische kleur of geurstoffen en is volledig dierproefvrij.

Beauty Face Intelligent Skin Therapy Maskers

De Intelligent Skin Therapy maskers zijn de perfecte natuurlijke afsluiting voor uw behandeling en u merkt direct resultaat. De maskers zijn eenvoudig in gebruik en perfect om thuis uw behandeling voor te zetten en tussen de behandelingen door thuis ook even te ontspannen met een heerlijk masker. Er zijn maar liefst 16 verschillende maskers dus voor ieder huidtype en wens is een masker.

Beauty Face Intelligent Skin Therapy Serums

Als aanvulling op de Intelligent Skin Therapy Maskers zijn er ook de Intelligent Skin Therapy serums. De serums bevatten een hoog concentraat aan biologische werkstoffen, worden snel en diep opgenomen in de huid en zijn vrij van geurstoffen, kleurstoffen en parabenen.

Deze samenstelling zorgt voor een intense werking in de huid en is een veilige en dermatologisch gecontroleerde samenstelling. Dus vraagt je huid regelmatig om extra aandacht? Ontstaat er steeds vaker behoefte aan een power impuls voor je huid? Deze 7 luxe serums zijn het perfecte antwoord op je vragen.