Yes we mogen weer open - Met Renske

YEs we mogen weer open!

Morgen is het zover, na 11 weken verplichte sluiting mag ik morgen weer aan het werk. En ik ben er helemaal klaar voor! De agenda staat vol, alles is gepoetst en lekker fris, mijn koffer zit weer vol met de fijnste Extenso producten en de website is ook weer helemaal up to date. Zo vindt u vanaf nu de werkwijze van met Renske en de richtlijnen in verband met Corona ook terug op de website.

En een kleine sneak peak voor iedereen die dit bericht leest…
Er staan 2 nieuwe gezichtsbehandelingen online die je vanaf april kan inplannen, maar daarover binnenkort meer!

En deze berichten staan voortaan onder het kopje nieuws. Hier ga ik kleine en grote verhalen met jullie delen en dus niet alleen maar blogs. Voor nu ga ik lekker op tijd naar mijn bed toe en vanaf morgen gaan we knallen!

Tot snel!

Liefs Renske

Meer berichten lezen?

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *